Žitné Centrum
Kontakt RSS

Samožitný chléb

Samožitný chléb

Charakteristika:

Formový chléb vyrobený pouze z žitné mouky chlebové zakyselený kvasem.

Výrobce:

např. Hostivařská pekárna, s.r.o., Praha, www.hostivarskapekarna.cz

Žádejte u svého pekaře.

Pokud tento typ chleba nevyrábí, doporučte mu, ať se obrátí na  firmu Kontinua – zlepšující přípravky s.r.o. Zde mu poradí a následně pekařští technologové pomohou se zavedením chleba do výroby.

Zákaznická linka: 731 200 200, www.kontinua.cz

Líbil se vám článek? Podpořte nás a podělte se o něj s přáteli. Nebo napište komentář, i to nám udělá radost!
Doporučte článek Facebook Twitter Google Email

Komentáře
k článku

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  1. Tak takhle se peče u nás doma – manželka večer uhněte, já ráno upeču… Celožitný, sami umeleme, složení – jen žito, voda, sůl, kvásek (darovaný, pochází z Francie), kmín, sušená semena fenyklu
    z naší zahrádky. Nic víc! Věřte, je to pochoutka, jiný chléb už nejíme… (Škoda, že nejde vložit foto, dostali byste chuť).

Mohlo by vás zajímat

Žitný chléb z pekárny Country Life

Samožitný chléb

Samožitný chléb

Facebook
STUDIO SYNAPSE Handcrafted with love by STUDIO SYNAPSE
Znak mlynářů
Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v České republice
Žitné Centrum