Žitné Centrum
Kontakt RSS

Ing. Pavel Skřivan, CSc.

Autoři
Líbí se vám článek? Podělte se o něj...

V letech 1987 – 1993 vědecký pracovník a posléze odborný asistent na  FPBT VŠCHT Katedře chemie a technologie sacharidů FPBT VŠCHT, výuka předmětu cereální chemie a technologie (zejména mlýnské technologie), V roce 1989 obhajoba kandidátské disertační práce. Od roku 1996 společnost Ramill a.s. jako výrobně technický ředitel, ředitel útvaru jakosti a vývoje a ředitel mlýna Kralupy v roce 2001 založena společnost ITER, s.r.o. (poradenství a odborné služby v potravinářství se zaměřením na systémy jakosti a hygienické standardy), v letech 2001 – 2003 souběžně s činností v ITER, s.r.o. výuka předmětu Cereální chemie a technologie a práce na skriptech Cereální chemie a technologie I. Od roku 2003 se jako odborný poradce podílí na zakládání a formování společnosti UNIMILLS a.s., kde působí od roku 2004 jako předseda představenstva a od roku 2006 jako generální ředitel. V lednu 2013 ukončena činnost ve společnosti UNIMILLS a.s. a obnovena činnost odborného konzultanta v potravinářství se zaměřením na cereální chemii a technologii. Je členem Vědecké rady FPBT VŠCHT, České společnosti chemické (odborná skupina chemie a technologie sacharidů) a Svazu průmyslových mlýnů ČR. Pravidelně publikuje v časopisech Potravinářská revue, Potravinářský zpravodaj a Pekař cukrář.

Od 1.10. 2015 je náměstkem pro vědu a výzkum ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha, v.v.i. a od 1.1.2016 vědeckým pracovníkem v Ústavu sacharidů a cereálií VŠCHT v Praze.

 

Líbil se vám článek? Podpořte nás a podělte se o něj s přáteli. Nebo napište komentář, i to nám udělá radost!
Doporučte článek Facebook Twitter Google Email
Facebook
STUDIO SYNAPSE Handcrafted with love by STUDIO SYNAPSE
Znak mlynářů
Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v České republice
Žitné Centrum